ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Τα What Athens ή Whathens! είναι τα νέα σουβενίρ της Αθήνας. Μια συλλογή που δημιουργήθηκε από νέους  που αγαπούν την πόλη τους, το design και τα δώρα! Nέους ανθρώπους με δημιουργική ανησυχία, που το πάθος τους για την υψηλή αισθητική  και το design τους οδήγησε στην ίδρυση το 2000, της εταιρίας ATP , εταιρίας δημιουργού αντικειμένων – δώρων που σχεδιάζονται με αγάπη και μεράκι, από designers με άποψη και αισθητική, για όλους όσους θέλουν να κρατήσουν ή να χαρίσουν αναμνήσεις μέσα από δώρα, όπως τα What Athens !

Tα What Athens είναι τα αντικείμενα με τα πρωτότυπα σχέδια και τη σαρκαστική ματιά που μας κάνουν να χαμογελάμε. Γειτονιές της σύγχρονης Αθήνας, αλλά και σύμβολα της κλασσικής εποχής, σ’ ένα παιχνίδι σχεδίων και χρωμάτων που μας φτιάχνουν τη διάθεση, κάθε φορά: όταν πίνουμε τον καφέ μας το πρωί, όταν ανοίγουμε το ψυγείο για να τσιμπολογήσουμε, όταν γράφουμε στο χαρτί έναν στίχο που μας έχει κολλήσει, όταν βγαίνουμε βόλτα μια Κυριακή πρωί. Κούπες, μαγνητάκια, σημειωματάρια, τσάντες, t-shirts, μολύβια, στυλό, σουβέρ, σουπλά, mouse pads, θήκες κινητών, ουφ, είναι τόσα πολλά, τι να πρωτοδιαλέξει κανείς.

Τα What Athens είναι τα δώρα που θες να κάνεις στον εαυτό σου και στους φίλους σου. Είναι τα δικά σου αγαπημένα σουβενίρ!